Keresés
Termékek
Tonhal, sós lében, konzerv, 160 g, RIO MARE Tonhal, sós lében, konzerv, 160 g, RIO MARE Újdonságok
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Pendrive, 32GB, USB 3.0, 100Mb/s, SANDISK "Cruzer Ultra", fekete Pendrive, 32GB, USB 3.0, 100Mb/s, SANDISK Újdonságok
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Zsebnaptár, fekvő elrendezésű, DAYLINER "Sherwood", fekete Zsebnaptár, fekvő elrendezésű, DAYLINER Újdonságok
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!

   Kereskedésünk 1992-ben indult nyomtatvány forgalmazással a Vecsés, Bartók Béla utca 21. szám alatti üzletben és 2009-ben bővült a Fő út 206. szám alatti üzlettel, ahol elsősorban szolgáltatásokkal bővültünk.

vevői igények kielégítése érdekében folyamatosan bővítettük a tevékenységi körünket és tesszük ezt a mai napig is. Hamarosan papír-írószer termékek is megjelentek az üzletben, majd egyéb irodaszerek (tintapatron, toner, fénymásolópapír, leporelló, faxpapír...) és szolgáltatások (fénymásolás, névjegy, iratkötés, diplomakötés, bélyegző, gravírozás ... stb) OnLine fotórendelés 


   
A bélyegző szöveglemez rendelésének lehetősége kezdettől, 1992 óta megvan. Ennek helyben készítése 1993-ban kezdődött. Néhány év múlva már a legmodernebb technikával, egy lézergravírozóval készítettük a szöveglemezeket. A TRODAT bélyegzők rendelésének internetes leadásának lehetősége pedig 2005 végén valósult meg az Utypia áruházban. 2007 óta akár színes lenyomatot is rendelhet, melynek színei 2008-ban 16 félére növekedtek. A megrendelt bélyegzőket igény szerint postázzuk vagy átvehető az üzletben esetleg nagyobb megrendelés esetén egyedi megbeszélés alapján ki is szállítjuk azokat.  

Ezzel a tevékenységgel párhuzamosan, mivel lézergravírozóval is rendelkezünk, gravírozást is vállalunk. Feliratozunk ajándéktárgyakat, tollakat, ajtótáblákat és egyéb lézerrel megmunkálható anyagokat: műanyagot, fát, eloxált fémet, bőrt, üveget. A fényképes, szöveges ajándéktárgyak feliratozására is helyben készül. 2012-től vállaljunk kisebb ajándéktárgyak feliratozását mechanikus gravírozással is.

A feliratozás igénye azonban máshol is jelentkezett, így nyomtatunk cimkét (íves-tekercses, fekete-fehér, színes), írunk igényes esküvői meghívót és ma már egyedi kivitelben is készítünk nem csak esküvőre, hanem születésnapra, házassági évfordulóra, ballagásra...

 

2005 végén újabb vevői igény jelentkezett, az Internetes árurendelés. 

 WEB áruházunkban nagyon sok terméket rendelhet, melyet igény szerint átvehet az üzletünkben vagy irodájában, telephelyén. Ez a szolgáltatásunk 2006. jauártól folyamatosan bővül változik. 

 
 2007. őszétől indult egy másik rendelési lehetőségünk, a IRODASZER ÁRUHÁZ, mely olyan valódi OnLine áruház, ahol a raktárkészletet látva rendelheti a szükséges termékeket. Ehhez egy képekkel, árral ellátott katalógust is biztosítunk Önnek, melyből kedve és ideje szerint válogathat, majd rendeléseit könnyedén leadhatja interneten, faxon vagy személyesen a kódszámok alapján. 

 Ma már minden terméket megtalálhatnak, ami egy iroda ügyviteléhez szükséges. Több mint 2.000 féle termék van raktáron azonnal és a katalógusból rövid határidőre (2-3 óra vagy másnapra), vagy további több mint 24.000 féle  termékekkel is szolgálhatunk a központi raktárból.  

 

Reméljük, kedvező fogadtatásra talál egyre bővülő honlapunk, és mindenki megtalálja termékeink között azt, amire szüksége van. Ha mégsem találja meg amit keres (terméket, szolgáltatást) írjon a keve206@gmail.com címre vagy telefonáljon (06-29-350-940)


  Érdemes gyakran ellátogatni honlapunkra, mert folyamatosan más és más akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.

 
 
A webáruházi rendeléssel kapcsolatos információkat az ÁSzF-ben olvashatja részletesen. 

 

 
Naptár, asztali, fekvő, CSÍZIÓ, "Öko", fekete Naptár, asztali, fekvő, CSÍZIÓ,
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Naptár, tervező, A5, napi, DAYLINER, "Dubai", kék-türkiz Naptár, tervező, A5, napi, DAYLINER,
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Naptár, tervező, B6, heti, ABSOLUT, "Softy Flowers", Purple Queen Naptár, tervező, B6, heti, ABSOLUT,
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be
Top Termékek
Másolópapír, A4, 80 g, VICTORIA "Balance Energy" Másolópapír, A4, 80 g, VICTORIA "Balance Energy"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Másolópapír, A4, 80 g, BALLET "Universal" Másolópapír, A4, 80 g, BALLET "Universal"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Grafitceruza, HB, háromszögletű, MAPED "Black`Peps" Grafitceruza, HB, háromszögletű, MAPED "Black`Peps"
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!